Her glædes vi ved læring

Det understøtter vi med et særligt fokus på områderne: Faglighed, fællesskab og forskellighed. Læs mere om de tre områder HER

Vi oplever en høj grad af trivsel - både fagligt og socialt - på skolen. Resultatet af Søndersøskolens trivselsmåling, som foretages af UVM kan læses HER

Fælles om at trives

Elever, pædagogisk personale, forældre og ledelse har sammen bidraget til og besluttet Søndersøskolens trivselspolitik. I forlængelse af skolens trivselspolitik er der udarbejdet en trivselskanon.

Læs trivselspolitik HER
Læs trivselskanon HER

Et godt sted at være - et godt sted at lære

På Søndersøskolen lægger vi vægt på, at læringsmiljøet i både undervisnings- og fritid opleves inkluderende af alle elever.

Læs hvad vi forstår ved inklusion på Søndersøskolen HER og hvordan vi understøtter det inkluderende læringsmiljø HER

Søndersøskolens årlige trivselsdag

Med det formål at sætte fokus på vigtigheden af trivsel, afholder vi på Søndersøskolen en årlig trivselsdag. Det er første fredag i marts, hvor vi sammen med mange andre skoler i Danmark sætter spot på trivslen.

Sund skole

Skolemad:

På Søndersøskolen er vi tilknyttet en skolemadsordning, som giver eleverne mulighed for at kunne bestille sund mad til skolen.

Bestil Skolemad HER

Bevægelse i undervisningen:

En væsentlig del af af skolereformen er øgede fokus på bevægelse i undervisningen - i gennemsnit 45 min. om dagen.

Hvad vi på Søndersøskolen forstår ved bevægelse i undervisningen, og hvordan man ser det i vores dagligdag, kan læses i HER

Sund mad og drikke:

Sund mad og drikke er en forudsætning for gode vilkår for læring, sundhed og trivsel. Derfor har vi på Søndersøskolen udarbejdet principper, der understøtter, at børn allerede fra tidlig alder får etableret sunde mad- og måltidsvaner.

Læs principperne for sund mad HER