FFO 1 (0.-3.kl.)

FFO 1 er Søndersøskolens integrerede fritidstilbud for 0.-3.kl.-elever. I samme lokaler som de undervises i, fortsættes dagen efter endt skolegang med fokus på kreativ og samskabende udfoldelse. Børnene leger i vores mange værksteder og i de fantastiske naturomgivelser.

FFO 1 benytter et elektronisk afkrydsningssystem kaldet Iportalen. Gå direkte til IPortalen FFO Søndersøskolen HER

FFO2 - Solbjerggård (4.-6.k.)

Klubtilbuddet på Solbjerggård er for eleverne på Søndersøskolen fra 4.-6.kl. Der er mange forskellige kreative værksteder, hvor vi lægger stor vægt på at give børnene ejerskab i klubben. Vi bestræber os på at imødekomme børnenes ønsker, behov og ideer, men der er også altid rum og plads til at snakke med de voksne.

Gå direkte til Solbjerggårds hjemmeside HER

FFO3 - Toppen på Ll. Værløse Skole (7.-9.kl.)

For de ældste elever "Toppen" fritidstilbuddet, hvor man kan hygge, slappe af og udfolde sig trygge rammer.

"Toppen" er beliggende dels på Ryetvej 1, 3500 Værløse; og dels i Jonstrup; Jonstrupvangvej 150D, 3500 Værløse .

Gå direkte til "Toppens" hjemmeside HER